Badkamerrenovatie

 
WhatsApp Image 2021-10-20 at 09.47.28 (1).jpeg

Airco laten installeren?

Het is geen geheim dat onze zomers steeds warmer worden. In de zomervakantie volgen hittegolven elkaar snel op en dat heeft een grote impact hebben op ons wooncomfort. Of misschien woon je in een nieuwbouwwoning waar de temperatuur in de zomer hoog kan oplopen. Wacht niet tot de volgende hittegolf om airconditioning te laten installeren en vraag nu alvast je vrijblijvende offerte.

 

Renovatie, installatie en herstelling van badkamers

Moderne aircotoestellen transporteren de warmte van binnen naar buiten met een koelmiddel. Dat gebeurt via het principe van een warmtepomp. 


Waarom kiezen voor een (lucht/lucht-)warmtepomp?

Een warmtepomp is een zuinig en duurzaam systeem dat je woning en je leidingwater verwarmt. Maar naast verwarmen kan je een warmtepomp ook inzetten om ruimtes te koelen. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Dat heeft als voordeel dat je de temperatuur per ruimte kan aanpassen. Wie graag verschillende ruimtes wil verwarmen/koelen kiest voor een multisplit.

 
WhatsApp Image 2021-10-20 at 09.49.03 (1).jpeg

Expert in de installatie én het onderhoud van aircotoestellen

Maar hoe kies je het juiste toestel? Split? Multisplit? Wandtoestel? Ingebouwd model? Geen nood. EPL begeleidt je in je zoektocht naar het perfecte airconditioningsysteem. Daarmee wordt er rekening gehouden met je specifieke wensen, maar ook met de oppervlakte en isolatiegraad van je woning. Bovendien is EPL is een gecertificeerd installateur van warmtepompen. Naast

advies en installatie kan je bij EPL ook terecht voor het onderhoud van je toestel. 


Daikin is al meer dan 90 jaar expert in klimaatregeling, warmtepompen en airconditioning. Als marktleider staat Daikin gekend om hun energiezuinige, stijlvolle en stille toestellen. Daarom kiest EPL al jarenlang voor dit merk. Neem gerust contact op met ons als je meer over deze toestellen wilt weten. 

 

Vraag nu je gratis offerte aan

Heeft je badkamer nood aan een upgrade? Verstuur het formulier voor een vrijblijvende offerte.

Image by intan Indiastuti