top of page

Diensten

Zonnepanelen

De plaatsing van zonnepanelen moet deskundig gedaan worden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen het hoogste rendement behalen. Daarom laat u uw zonnepanelen installeren door EPL.

Met een ruime ervaring en kennis van de nieuwste innovaties op het gebied van zonnepanelen, leveren wij altijd de meest geschikte varianten voor uw situatie.

3B8A0585-2.jpg

Verwarminginstallatie

Op zoek naar een installateur voor verwarming?

EPL plaatst centrale verwarming op aardgas, zowel vloerverwarming als met behulp van radiatoren. Naast volledige installaties onderhouden en herstellen we ook uw aardgasketels. Na onderhoud leveren wij conform de wetgeving een attest af.

3B8A0822-2.jpg

Airconditioning

Airco laten installeren?
Het is geen geheim dat onze zomers steeds warmer worden. In de zomervakantie volgen hittegolven elkaar snel op en dat heeft een grote impact hebben op ons wooncomfort. Of misschien woon je in een nieuwbouwwoning waar de temperatuur in de zomer hoog kan oplopen. Wacht niet tot de volgende hittegolf om airconditioning te laten installeren en vraag nu alvast je vrijblijvende offerte.

3B8A0739-2.jpg

Laadpaal

Smappee's innovatieve laadpalen zijn de toekomst van elektrisch laden. Met geavanceerde technologie bieden ze niet alleen een snel en betrouwbaar laadproces voor elektrische voertuigen, maar ook slimme functies zoals energiemonitoring, gebruik via een app en integratie met hernieuwbare energiebronnen. Smappee's laadpalen maken het gemakkelijk om groen te rijden en tegelijkertijd het energieverbruik te optimaliseren.

21-Charging-stations-home-02-NL-NL.webp
bottom of page