top of page

Over EPL

EPL is een familiebedrijf waar vader en zoon steeds op zoek gaan naar de meest (energie-)efficiënte oplossing voor uw wooncomfort. Naast advies, installatie en onderhoud van verwarmingsketels en airconditioning, kan je bij ons ook terecht voor elektriciteitswerken. Met meer dan twintig jaar op de teller kan je er zeker van zijn dat we de nodige ervaring hebben. Toch volgt zaakvoerder Peter regelmatig nieuwe opleidingen om je te adviseren over de nieuwste technieken en technologie.

3B8A0811-2.jpg
3B8A0802-2.jpg

Waarom EPL 

Onklopbaar op vlak van prijs-kwaliteit
Vakwerk hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen we dag na dag. Wij zorgen voor performante oplossing op maat. Wees maar zeker dat u goed zit op het vlak van prijs-kwaliteit.

Flexibel
Bij EPL kunnen we snel schakelen. Ook last minute spelen we kort op de bal en zorgen we voor oplossingen. Als de nood hoog is, kunt u op ons rekenen.

Familiale aanpak
Als kleinschalig bedrijf kunt u rekenen op een familiale en persoonlijke aanpak. We zijn bereikbaar, nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen voor een resultaat dat gezien mag worden.

Expertise
Bij EPL zijn we thuis in elektrische installaties en zonnepanelen. Wij houden onze kennis up-to-date en implementeren de nieuwste materialen. Zo zit u voor jaren goed.

bottom of page